{{alertMessage}}

{{x.Title}}

УРБАН БЛОГ

Имаш што да кажеш? Сподели ја твојата приказна, хоби, интерес или омилена дестинација за патување со нас и стани дел од нашиот урбан блог за млади. Слободно раскажувај ни!

Изложба во Музејот на современата уметност

19.09.2018

Графичка колекција

Совети за безбедно лето

27.07.2018

Превенција за безбеден престој во и околку вода

Осум совети за безбедно купување со твојата картичка

22.07.2018

Намали го ризикот од измами и од злоупотреба на идентитетот

 
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}