{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-ХЕРОИ

Создај! Инспирирај! Сподели ја твојата инспиративна приказна и стани дел од фамилијата С-ХЕРОИ.

Те мотивираме да му го разубавиш денот некому.

Сè во духот на општеството!


Промоција на поетската збирка „Во мојот свет"...

Шпаркасе Банка го финансираше издавањето на збирката поезија „Во мојот свет“, за која авторката е п

Повеќе

Донаторска акција на AmCham...

Шпаркасе Банка донираше 100.000 денари како поддршка на проектите за општествена одговорност на AmC

Повеќе

Ретвитни оброк #210: Готвиме заедно со Шпаркасе б...

Со задоволство помогнавме да се подготват 150 оброка за #ретвитниоброк.

Повеќе

Донација за Заводот за нефрологија во Струга...

Донација на службено возило за потребите на Заводот за нефрологија во Струга.

Повеќе

Билјана и Драган - херои за правата на животните...

Приказна која инспирира

Повеќе

Нахрани 10.000...

Национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозе

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}