{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-ХЕРОИ

Создај! Инспирирај! Сподели ја твојата инспиративна приказна и стани дел од фамилијата С-ХЕРОИ.

Те мотивираме да му го разубавиш денот некому.

Сè во духот на општеството!


Шепасти Ентузијасти - Pawsome Enthusiasts 🐾🐾🐾...

Шпаркасе Банка #petfriendly поддржувач на настанот #шеpawлогија во организација на здружението Шепа

Повеќе

Рециклираме, твориме и штедиме со Елколект и Шпар...

ЕЛКОЛЕКТ и ШПАРКАСЕ БАНКА втора година по ред го одбележија Меѓународниот ден за рециклирање на е-о

Повеќе

НАЈ ЕКО Општина и Градоначалник - Кавадарци II ме...

Пакомак и Шпаркасе Банка ја доделија наградата за НАЈ еко градоначалник

Повеќе

Ученичките од „Раде Јовчевски Корчагин" освоија с...

Многу знаење, тренинг и #верувајвосебе е рецептот за успех🚀. Големо Браво и за Професорката Жакли

Повеќе

Umbrella...

#верувајвосебе

Повеќе

Донација за обука на лица со попреченост...

Шпаркасе Банка е една од општествено одговорните компании која даде финансиска поддршка на Здружени

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}