{{alertMessage}}

{{x.Title}}

ПАКЕТ ЗА МЛАДИ

Опуштено со FANCY пакетот.

Сите финансиски услуги на едно место!


Аплицирирај тука

СМС-известувања

Добивај СМС-пораки за промените на твојата трансакциска сметка! Без месечна провизија за користење

Повеќе

Трајни налози

Остави банката да мисли на твоите обврски! 2 бесплатни трајни налози со важност од една година.

Повеќе

Дебитна картичка

Некои нешта совршено си одговараат! Исто како ти и твојата Шпаркасе платежна картичка.

Повеќе

S-Banking мобилно банкарство

„Сликај и плати“ со твојот паметен телефон!

Повеќе

Денарска трансакциска сметка

Отвори Fancy сметка! Каде ако не во Шпаркасе Банка?

Повеќе

Кредитни производи

Каматна стапка од 5,5% за првата година!

Повеќе
 
 

    Календар на случувања

    Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


    {{alertMessage}}

    {{x.Title}}