{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Саем за Кариера на South East European University (SEEU) во Тетово

Нашите колеги на саемот за Кариера на South East European University (SEEU) во Тетово разменија иде

Повеќе

Промоција на поетската збирка „Во мојот свет"

Шпаркасе Банка го финансираше издавањето на збирката поезија „Во мојот свет“, за која авторката е п

Повеќе

Донаторска акција на AmCham

Шпаркасе Банка донираше 100.000 денари како поддршка на проектите за општествена одговорност на AmC

Повеќе

Ретвитни оброк #210: Готвиме заедно со Шпаркасе банка

Со задоволство помогнавме да се подготват 150 оброка за #ретвитниоброк.

Повеќе

Отворен новиот конкурс за Наградата за социјално претприемништво 2019

Вчера официјално по петти пат беше отворен натпреварот за избор на најдобро иновативно решение во с

Повеќе

Добитник на гратис апсолвентска екскурзија

Томислав Трајковски е среќниот добитник на бесплатното патување.

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}