{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Топ 10 места кои треба да ги посетите во Барселона

Ова лето е создадено за Лето во Барселона, прочитај ги нашите 10 предлог топ локации кои задолжител

Повеќе

Наградна игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“

Нова наградна игра од Шпаркасе Банка во соработка со Mastercard

Повеќе

Специјална понуда со Visa во сите DM продавници

Искористете ја вашата Visa картичка од Шпаркасе Банка во продавниците на DM Макединија и добијте по

Повеќе

Скопје Стрит Фестивал Vol.7

СКОПЈЕ СТРИТ ФЕСТИВАЛ VOL. 7 оваа година се сели на покривот на Градскиот Трговски Центар – ГТЦ.

Повеќе

Со Mastercard во Cineplexx

Совршено излегување за двајца со Mastercard.

Повеќе

Поддршка на стартап компаниите за поголем развој

Погледнете го интервјуто со г. Владимир Кечовски, Директор за микро и мали претпријатија во Шпаркас

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}