{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Донација за обука на лица со попреченост

Шпаркасе Банка е една од општествено одговорните компании која даде финансиска поддршка на Здружени

Повеќе

Што треба да пробате додека сте во Барселона!

Кога сте во Барселона, сакате да видите, да направите и да пробате што е можно повеќе. Важен дел од

Повеќе

Експозитурата во Ѓорче Петров, новата Pet Friendly експозитура

Експозитурата во Ѓорче Петров е нашата нова Pet Friendly експозитура. Додека ги извршувате Вашите т

Повеќе

Лето во Барселона со Mastercard Debit

Olá! Јас бев во Барселона, сега е ваш ред! ✈️

Повеќе

Што ви е потребно за патување во Барселона

Патување во Барселона звучи супер особено ако е гратис, па дури и со џепарлак...

Повеќе

Топ 10 места кои треба да ги посетите во Барселона

Ова лето е создадено за Лето во Барселона, прочитај ги нашите 10 предлог топ локации кои задолжител

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}