{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Шепасти Ентузијасти - Pawsome Enthusiasts 🐾🐾🐾

Шпаркасе Банка #petfriendly поддржувач на настанот #шеpawлогија во организација на здружението Шепа

Повеќе

Рециклираме, твориме и штедиме со Елколект и Шпаркасе Банка

ЕЛКОЛЕКТ и ШПАРКАСЕ БАНКА втора година по ред го одбележија Меѓународниот ден за рециклирање на е-о

Повеќе

НАЈ ЕКО Општина и Градоначалник - Кавадарци II место

Пакомак и Шпаркасе Банка ја доделија наградата за НАЈ еко градоначалник

Повеќе

Шпаркасе Банка со подршка за најдобрите студенти

Економскиот факултет од Прилеп, единица на УКЛО, додели 20 уписнини за новозапишани студенти во нов

Повеќе

Прогласени победниците на “Наградата за социјално претприемништво 2019”

Денес официјално по петти пат се одржа доделувањето на наградите за социјално претприемништво.

Повеќе

Математиката е едноставна со iSTYLE и Mastercard

Математиката е едноставна со iSTYLE и Mastercard®. 🎓 Искористи ја оваа фантастична Back To School

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}