{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

🎉 Регистрацијата за Best of South-East стипендии 2020/2021 е официјално отворена 🎉

Регистрацијата за Best of South-East стипендии 2020/2021 е официјално отворена 🎉

Повеќе

STUBRAND 2019

Шпаркасе Банка добитник на признанието STUBRAND за 2019 година

Повеќе

Шепасти Ентузијасти - Pawsome Enthusiasts 🐾🐾🐾

Шпаркасе Банка #petfriendly поддржувач на настанот #шеpawлогија во организација на здружението Шепа

Повеќе

Рециклираме, твориме и штедиме со Елколект и Шпаркасе Банка

ЕЛКОЛЕКТ и ШПАРКАСЕ БАНКА втора година по ред го одбележија Меѓународниот ден за рециклирање на е-о

Повеќе

НАЈ ЕКО Општина и Градоначалник - Кавадарци II место

Пакомак и Шпаркасе Банка ја доделија наградата за НАЈ еко градоначалник

Повеќе

Шпаркасе Банка со подршка за најдобрите студенти

Економскиот факултет од Прилеп, единица на УКЛО, додели 20 уписнини за новозапишани студенти во нов

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}