{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Како да го поминете времето дома?

Петок вечер е одлично време за гледање добар филм или серија.

Повеќе

Тајландска кујна - изненадете ги вашите најблиски

Пробај ги своите готвачки вештини - тоа е секогаш добар начин да уживаш и да го поминеш креативно с

Повеќе

Сé за програмата „Најдобрите на Југоистокот!“

Погледнете го интервјуто на Олгица Спасевска, Директор на Службата за Човечки ресурси на Шпаркасе Б

Повеќе

Нова понуда со Visa во сите DM продавници

Со секоја сметка над 1.000 мкд платена со Visa картичка во dm дрогерии добивате памучна торба за 1

Повеќе

Едукативна работилница за учениците од ОУ „Гоце Делчев" од Скопје

Нашите колеги на практичен и сликовит начин ги едуцираа учениците на темата „Пари и вредноста на па

Повеќе

Победници на креативниот конкурс „Штеди, креирај, победи!"

Томе, Ема и Емил со најдобри творби!

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}