{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Летно освежување во Јавна Соба

Коктели

Повеќе

Pet friendly Банка

Првата банка во Р.М во која миленичињата се добредојдени

Повеќе

Концерт на Шон Пол

23 Август во Скопје

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}