{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Илина Вељановска Sozdadi.com

Платформа за водење сопствен бизнис

Повеќе

Театар Комедија

Александар де ла Пателие и Метју Делапорт

Повеќе

Sparkasse Room

Инсипративно место за млади

Повеќе

Летно освежување во Јавна Соба

Коктели

Повеќе

Pet friendly Банка

Првата банка во Р.М во која миленичињата се добредојдени

Повеќе

Концерт на Шон Пол

23 Август во Скопје

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}