{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Отворено место за практиканти

Пријави се

Повеќе

Влатко Стефановски во Охрид

Охрид центар на музички настани

Повеќе

Осумте на Оушн

Задолжително во CINEPLEXX

Повеќе

Илина Вељановска Sozdadi.com

Платформа за водење сопствен бизнис

Повеќе

Театар Комедија

Александар де ла Пателие и Метју Делапорт

Повеќе

Sparkasse Room

Инсипративно место за млади

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}