{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Оглас за вработување

Помлад стручен соработник за население

Повеќе

Совети за безбедно лето

Превенција за безбеден престој во и околку вода

Повеќе

Младите на Црвен Крст

Активности на младите на Црвен крст на Република Македонија

Повеќе

Рецепт на денот- Влатко Огненовски

Јунешка кременадла со коска

Повеќе

Направи сам

Коктел на среќата

Повеќе

Јавен повик-практикантство

Агенцијата за вработување

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}