{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Се издвојуваме на пазарот по проектното финансирање

Интервју со Петар Трпески, директор на Секторот за управување со корпоративни клиенти

Повеќе

Конкурс за лого - smladi

Биди креативен и освој патување!

Повеќе

Gazpacho

Рецепт за летно јадење со зрели домати и краставици.

Повеќе

Вежби за намалување на болките во грбот

Вежби кои ќе Ви помогнат да ги намалите болките во грбот.

Повеќе

Концерт на Дуа Липа

Настап на само 80 километри од Скопје

Повеќе

Скопско Лето 2018

Камерен оркестар на музичка младина

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}