{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Вежби за намалување на болките во грбот

Вежби кои ќе Ви помогнат да ги намалите болките во грбот.

Повеќе

Концерт на Дуа Липа

Настап на само 80 километри од Скопје

Повеќе

Скопско Лето 2018

Камерен оркестар на музичка младина

Повеќе

Оглас за вработување

Помлад стручен соработник за население

Повеќе

Совети за безбедно лето

Превенција за безбеден престој во и околку вода

Повеќе

Младите на Црвен Крст

Активности на младите на Црвен крст на Република Македонија

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}