{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Како да бидеш ЕКО студент

Eco-friendly совети

Повеќе

Приклучи се на тимот на Social Impact Award

Пријави се за пракса и стекни нови искуства

Повеќе

Skopje Jazz Festival

Еден од водечките музички настани во Македонија овој Октомври

Повеќе

Финансирање старт-ап бизниси „Чекор по чекор“

Во соработка со програмата ЕаСи на ЕУ

Повеќе

Билјана и Драган - херои за правата на животните

Приказна која инспирира

Повеќе

Бизнис идеите „Big heart“, „Sweet and Fit“, „ Pixyle“ и „QxJunk“ победници на Social Impact Award 2

Наградата за социјално претприемништво

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}