{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

Ретвитни оброк #210: Готвиме заедно со Шпаркасе банка

Со задоволство помогнавме да се подготват 150 оброка за #ретвитниоброк.

Повеќе

Отворен новиот конкурс за Наградата за социјално претприемништво 2019

Вчера официјално по петти пат беше отворен натпреварот за избор на најдобро иновативно решение во с

Повеќе

Добитник на гратис апсолвентска екскурзија

Томислав Трајковски е среќниот добитник на бесплатното патување.

Повеќе

Светски ден на енергетската ефикасност

Денес заедно со ЕВН и GEFF програмата на ЕБРД организиравме целодневен настан за енегетска ефикасно

Повеќе

Персонализирани подароци за Денот на вљубените

Еден ден направен, не само за заљубените, туку и за љубовта воопшто. Не постои подобар ден за да му

Повеќе

Милениците треба да имаат пристап на јавни места

Нашите клиенти со своите миленици се секогаш добредојдени. Прочитајте повеќе за тоа зошто миленици

Повеќе
 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}