{{alertMessage}}

{{x.Title}}

С-МЛАДИ

СОВРЕМЕНО затоа што си модерен, ВО ВИСТИНСКИ МОМЕНТ затоа што тајмингот е важен, ДИНАМИЧНО затоа што унапредувањето не застанува, КОРИСНО затоа што сакаш да знаеш, ЗА ТЕБЕ затоа што кон пријателите се однесуваме со грижа и внимание!

ТИ си важен.

И јас бирам, да донирам!

Со секој нов депозит во Шпаркасе Банка (Штеден План, Детско Штедење, Депозит Плус или Депозит Прогр

Повеќе

Секоја среда во CINEPLEXX вреди двојно со VISA картичка

Cineplexx и Visa ви овозможуваат двојно уживање! Со секој купен билет со Visa картичка, почнувајќи

Повеќе

Интервју со вработени од Експозитура Штип

Поразговараме со вработените во експозитурата во Штип, легендата вели дека во нивната експозитура в

Повеќе

Интервју со вработените од Експозитура Центар (Беко)

Експозитура Центар може да се пофали дека беше првата прототип експозитура која беше отворена во ин

Повеќе

Полн погодок со VISA платежните картички од Шпаркасе Банка

Полн погодок со VISA во SPORT VISION и SPORT REALITY

Повеќе

Друштвени игри за одлично поминат викенд

Повеќе

 

Календар на случувања

Биди дел од нашето урбано движење! Пријави се!


{{alertMessage}}

{{x.Title}}